torstai 12. elokuuta 2021

Unelmien kesätyö 2021 - Veeti Hietalahden raportti


 

Veetin Unelmien kesätyö - loppuraportti kesältä 2021

 

Tämä työ, jota tulin puistoon heinäkuun ajaksi tekemään, on antanut minulle todella hyvää työkokemusta sekä iloisia hetkiä lasten ja myös työtovereiden kanssa. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien tiesin, että tämä on se työ, mitä haluan jatkossakin tehdä. Lasten ohjaaminen on huippukivaa!!

Tulin kaikkina päivinä hymyssä suin työpaikalle Hevostorin puistolle leikittämään lapsia kuin myös nuoriakin. Paljon pelasimme jalkapalloa ja kirkonrottaa, mutta myös lautapelit ja korttipelit olivat kova sana kuumimpina päivinä. 

Minusta tuntui viimeisenä päivänä, kun töistä lähdin, että vastahan tämä alkoi, mutta sehän kertoo vaan siitä, että viihdyin lasten kanssa touhutessa. Itse aloitan toisen vuoden Tanhuvaaran urheiluopistossa ja tämä kesätyö oli myös siitä loistava, että se auttoi minua toimimaan eri-ikäisten kanssa ja ohjaamaan heitä ja oppimaan uutta myös tulevaa ammattiani ajatellen. 

Huomasin puistossa ollessani, että puistolla oli niin sanotut “vakioasiakkaat”. Heidän saapumisensa ja viihtymisensä oli osoitus siitä, että heillä oli kivaa meidän kanssa. Upean lämmin kesä edesauttoi sitä, että kävijöitä riitti ja oli mukavaa.

Viihdyin työssä todella hyvin ja työkaverit olivat kivoja. 


Kiitos Savonlinnan Seudun Kolomonen, Asukasloikka ja 4H tästä minun unelmien kesätyöstä! Nyt on virtaa lähteä kohti opintoja ja ehkä kohtaamme jälleen!

Terveisin, Veeti

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.