maanantai 2. elokuuta 2021

Unelmien kesätyö 2021 - Eero Nissisen raportti


Loppuraportti 2021 - Kesäpuisto
Eero Nissinen


Unelmien kesätyöni Kesäpuistolla on ollut hyvin antoisaa. Tulin Kesäpuisto-konseptiin jo
tuttuna viime vuodelta tavoitteenani järjestää lapsille ja lapsiperheille puisto, johon Kesälomaa päivää voisi hyvillä mielin tulla viettämään leikin ja liikunnan pariin. Työnkuvaani on kuulunut vastuu puiston toiminnasta, sen markkinointi, ohjelman suunnittelu ja tietysti se tärkein: lasten kanssa paikan päällä leikkiminen.

Kun Kesäpuisto sai alkunsa viime kesänä työskentelin siellä yhden kuukauden ajan kahden muun kesätyöntekijän kanssa. Meidän jokaisen tehtävä oli toimia paikanpäällä ohjaajana, mutta samalla hoidimme myös puiston markkinoinnin ja suunnittelun yhdessä. Olimme kaikki ensikertalaisia tällaisessa työssä, mutta kesän alettua paikalle saapui kuin saapuikin lapsia ja lapsiperheitä leikkimään. 

Tänä kesänä astuessani markkinoinnin ja suunnittelun saappaisiin sain nauttia tästä edellisenä kesänä jo luodusta pohjasta Kesäpuiston maineelle. Tästä iso kiitos kuuluu nimenomaan viime vuotisille kesätyö-kolleegoilleni! Kun markkinointi on kuulunut yksinään minun tehtäväkseni olen saanut huomata, että ihmisten tietoisuuteen asioiden saattaminen ei ole helppoa. Työ on kuitenkin tähän opettanut ja ollut sitä kautta hyvää kokemusta.

Kuumat kesäpäivät Kesäpuistolla menevät lasten kanssa leikkiessä nopeasti. Leikkiminen ja liikkuminen on itselleni niin mukavaa, että monesti työpäivän loppuminen jopa harmittaa ja seuraavana päivänä töihin saapuu enemmän kun mielellään. Onnekseni olen saanut huomata kuinka Kesäpuistolle on alkanut muodostua vakiokävijöitä, jotka miltein päivittäin saapuvat puistolla samalla hyvällä fiiliksellä jonka itse omaan. Yksi kuukausi on nyt puistolla takana ja aion jatkaa työssäni samaa: puistolle mukavien asioiden ideoimista, sen jatkuvaa kehittämistä ja hauskan pitämistä leikin ja liikunnan parissa!

-Eero Nissinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.